Jaktmark erbjudes

Vi har ett stort intresse från våra kunder som bokar nu.

Under augusti och september har Ni jakten under 6 dagar (veckojakt). Vi följer den standard som finns kring uthyrning av stugor i skidanläggningar. (dvs bytesdag söndag).

I oktober och november finns det mycket att välja på. Veckojakt går bra, men även ”långhelg”, dvs ni jagar torsdag-söndag. Det betyder 4 fina jaktdagar och ingen som skall komma efter Er på söndagen.

Efter avslutad jakt har Ni chans att boka för nästa år med förtur.

 

AB HVALFISKEN erbjuder jakt på Älg och Björn i Ånge, Härjedalen och Jokkmokk.

 

Ansvarig: Kristina Ottosson, kristina@okaskog.se, tel 070-645 95 04.

Bokningsläget: Kontakta Kristina Ottosson. I september i princip fullbokat.

 

Ånge Byberget

Ett fantastiskt boende med ett ordentligt slaktrum. Vi har 12 bäddar i ett nyrenoverat hus. Ni jagar på tre större skiften, totalt ca 3000 ha. Vi har ett väl utbyggt vägnät och allmänhetens har inte tillträde till vägarna tack vare våra uppsatta bommar. Ni har med Er egna hundar, egen fyrhjuling och de vänner som Ni vill jaga med. Självhushållning mat och dryck. Ni får behålla köttet, men det finns även vilthandlare, som Ni kan sälja till. Ett krav från vår sida är att Ni håller högsta möjliga säkerhet under Er jakt och att samtliga skott noteras på en lista. Alla skottplatser skall avsökas med hund. Det finns gott om fiske i sjöarna. Det finns bastu i heltimmer. Det blir fantastiska kvällar efter jakten och slakten.

 

 

Härjedalen, Olingdal

Ett enkelt boende på fädbovall med 8 bäddar. Under 2017 installerades ett fint 12V-system. Ni bor mitt i marken och jagar på ett stort skifte, ca 1850 hektar.  Vi har ett väl utbyggt vägnät och allmänhetens har inte tillträde till vägarna tack vare våra uppsatta bommar. Ni har med Er egna hundar, egen fyrhjuling och de vänner som Ni vill jaga med. Självhushållning mat och dryck. Ni får behålla köttet, men det finns även vilthandlare, som Ni kan sälja till. Ett krav från vår sida är att Ni håller högsta möjliga säkerhet under Er jakt och att samtliga skott noteras på en lista. Alla skottplatser skall avsökas med hund. Det finns gott om fiske i sjöarna. Nyhet för i år är nybyggd bastu med högsta kvalitet, dvs heltimmer, vedeldad med förstuga. Det blir fantastiska kvällar efter jakten och slakten.

 

 

Jokkmokk, Kåbdalis

Ett enkelt boende på fädbovall med 8 bäddar. Stugan ligger mycket vackert och det går att fiska fjällröding direkt vid stugan. Under 2018 installeras ett fint 12V-system. Ni bor mitt i marken och jagar på ett stort skifte, ca 8.000 hektar.  Vi har ett väl utbyggt vägnät och allmänhetens har inte tillträde till vägarna tack vare våra uppsatta bommar. Ni har med Er egna hundar, egen fyrhjuling och de vänner som Ni vill jaga med. Självhushållning mat och dryck. Ni får behålla köttet, men det finns även vilthandlare, som Ni kan sälja till. Ett krav från vår sida är att Ni håller högsta möjliga säkerhet under Er jakt och att samtliga skott noteras på en lista. Alla skottplatser skall avsökas med hund. Det finns gott om fiske i sjöarna. Här finns såväl fina uteplatser som en underbar bastu med högsta kvalitet, dvs heltimmer, vedeldad med förstuga. Det blir fantastiska kvällar efter jakten och slakten. 

Det är inte alla som känner till att i Norrbotten finns inget uppehåll i älgjakten för brunst. Här jagar man utan avbrottet som finna i övriga delar av Sverige.

Jakten sker således oavbrutet, med mycket fin jakt under brunsten. 

 

AB HVALFISKEN erbjuder drevjakt i TROSA, Södermanland.

Ansvarig: Mickael Boman, mickael.bohman@gmail.com, 070-7615220

All jakt 2019/2020 är bokade och sålda. Om Ni har intresse för 2020/2021, vänligen kontakta ansvarige. Om Ni har intresse av åteljakt, smygjakt m.m., kontakta ansvarige.

 

Ålviken, Trosa

Vi erbjuder förstklassiga drevjakter på ca 1200 ha mark i Trosa. Från Stockholm kommer Ni fram på under timmen i bil. Ni bor på en mycket exklusiv anläggning vid havet och har tillgång till två olika bastu såväl som unikt västerläge vid havet. Vi önskar 12 övernattande gäster, men det går bra att vara upp till 20 skyttar på en drevjakt.

 

Vi har ett väl utbyggt vägnät och allmänhetens har inte tillträde till vägarna tack vare våra uppsatta bommar.  På marken finns gott om vilt av olika art. Ni skjuter Vildsvin, Dovhjort, Kronhjort (kalv), Rådjur, Mufflon, Räv, Grävling mm (OBS Ej Älg). Ett krav från vår sida är att Ni håller högsta möjliga säkerhet under Er jakt och att samtliga skott noteras på en lista. Alla skottplatser skall avsökas med hund. Om det finns intresse kan Ni sitta i torn och vaka på morgonen och på kvällen. Ni kan också skjuta vildsvin på Åtel på natten. Den som vill kan bada i havet från genuina timmerbryggor och njuta av alla stjärnorna. Detta är ett komplett jaktäventyr och vi rekommenderar att Ni bokar anläggningen 1-2 dagar. Jakten bedrivs under en full jaktdag med jaktledning och massor av hundar och hundförare.

 

Vi erbjuder 20 bäddar i förstklassig miljö. Vi önskar minimum 16 skyttar och maximim 20. Ni får chansen till en fantastisk helhetsupplevelse. Vi vill säkerställa att Ni ser många djur och får chansen att skjuta flera, alltså erbjuds bara en drevjakt per månad. Vi organiserar allt för Er, jaktledning, hundförare, hundar och eftersök. Det som tillkommer för Er del är vilken mat och dryck Ni önskar under Er upplevelse.