Tomter till salu

Välkommen att förvärva tomter från oss! Vi skapar löpande nya platser i Trosa och Västerås för att bygga nya hem.

Försäljning av tomter

Vi älskar landsbygden och vill se den blomstra. Vi skapar därför regelbundet, i gott samarbete med kommunerna vi är verksamma i, nya möjligheter för människor att flytta ut från städerna och ta del av den fantastiska känslan att bo naturnära.

Trosa

I Trosa har vi färdiga tomter, med höga, fina och soliga lägen. Det finns mer enskilda lägen, likväl som det finns lägen i anslutning till tomtområden. Fastigheterna är vackra naturrum och är lättskötta och ljusa. 

Västerås

I Västerås har vi färdiga tomter på Hedensbergs Egendom, strax norr om Tillberga. Det finns både större och mindre tomter, alla i fina lägen. Det finns tomter med fin utsikt över gamla slottet eller Tillberga Kyrka. Det finns även tomter som ligger lite mer enskilt.

Vi arbetar på tre olika sätt

1)

Vi identifierar möjliga detaljplaneläggningar av ny bebyggelse och uppvaktar respektive kommun med våra önskemål.

2)

Vi identifierar var vi önskar lägga enstaka bostäder, med hjälp av ”förhandsbesked” och ”lokaliseringsprövningar”. Vår erfarenhet säger oss att det maximalt går att skapa 5 st bostäder i samma område, utan att man behöver göra en tidskrävande detaljplaneläggning.

3)

I de fall våra byggnader ”hör ihop” med våra egendomar hyr vi ut dem med långa eller korta avtal. Vi värdesätter verkliga hyresgäster med riktiga människor. 

För att vi skall kunna föreslå nya lokaliseringar vill vi att marken är lämplig för bebyggelse och att det är en god chans att människor verkligen vill bosätta sig där. Dessutom är det viktigt för oss att erbjuda boplatser där det inte finns giftbesprutning, illaluktande gödsel eller störande avgaser och buller. Vår uppfattning är att moderna människor sätter att allt större värde på att andas frisk luft och ha nära till skog och natur. Vi har inget intresse att skapa dåliga boplatser.

Intresseanmälan & VIP-lista

Om Ni drömmer om ett speciellt läge där det idag inte finns någon tomt får ni gärna höra av er, så kan vi se om det är möjligt att skapa en tomt just där. Skicka iså fall ett meddelande via vårt formulär.

Utvalda mäklare

Vi använder numera en utvald mäklare på respektive ort som handlägger försäljningarna åt oss. Om Du/Ni letar efter en fin tomt, kontakta gärna den mäklare som är ansvarig för den orten där ditt intresse ligger.

Utvald Mäklare Trosa:

Anneli Tapper

Fastighetsmäklare

Utvald Mäklare Västerås:

Ronny Nocera

Fastighetsmäklare / Kontorschef Skandiamäklarna

Vi skapar platser löpande för folk att bygga sina evighetshem