TROSA och VÄSTERÅS

I Trosa har vi färdiga tomter, med höga, fina och soliga lägen. Det finns mer enskilda lägen, likväl som det finns lägen i anslutning till tomtområden.

Fastigheterna är vackra naturrum och är lättskötta och ljusa.

 

I Västerås har vi färdiga tomter på Hedensbergs Egendom, strax norr om Tillberga. Det finns både större och mindre tomter, alla i fina lägen.

Det finns tomter med fin utsikt över gamla slottet eller Tillberga Kyrka. Det finns även tomter som ligger lite mer enskilt.

 

Om Ni drömmer om ett speciellt läge där det idag inte finns någon tomt får ni gärna höra av er, så kan vi se om det är möjligt att skapa en tomt just där. Skicka iså fall ett email till oss (hvalfiskenbrevlada@gmail.com) där Ni skriver vem Ni är och vad Ni har för intresse.

 

Vi använder numera en utvald mäklare på respektive ort som handlägger försäljningarna åt oss. Om Du/Ni letar efter en fin tomt, kontakta gärna den mäklare som är ansvarig för den orten där ditt intresse ligger.

 

Utvald Mäklare Trosa:

Anneli Tapper

Fastighetsmäklare

Telefon: 0707886393

Email: annelie.tapper@fastighetsbyran.se

 

Utvald Mäklare Västerås:

Ronny Nocera

Fastighetsmäklare och Kontorschef Skandiamäklarna

Telefon: 0709713790

Email: ronny.nocera@skandiamaklarna.se

 

 

Då vi löpande skapar platser för folk att bygga sina hem är Ni välkomna att höra av Er om Ni önskar information innan vi lämnar fastigheter till marknaden.